bericht van Frans
Door: Frans Roebroeck
Blijf op de hoogte en volg Harry
25 Mei 2013 | Spanje, Sahagún
Hij is beslist een van de beste dalers vande camino. Na een beklimming stort hij zich in de diepte met snelheden tot 60 kmpu ! Een soort Reuverse Salvoldelli dus.
Vandaag verder over de Meseta del Norte naar Leon, een vrij vlakke rit.
Stappen nu op de fiets.
Hasta manana.
25 Mei 2013 - 09:37
Marjo Roebroeck:
Hallo Frans,
Wat leuk om dit te lezen ! Vind het een TOP duo julli\
25 Mei 2013 - 10:49
Arthur:
Hoi papa en Harry, wat leuk om te lezen dat de reis voorspoedig verloopt. Spanje is geweldig! Hasta luego! -
25 Mei 2013 - 11:18
Marijke Van Megen:
Ha die Frans,
Geweldig dat en hoe jij met Harry meefietst.
Eigenlijk kriebelt het mij iedere keer weer als ik de reacties op Harry's reisverslagen lees en zou ik zo naar iedereen willen reageren. Maar iets weerhoud mij. Waarschijnlijk omdat ik dagelijks met Harry zelf communiceer en ook weet dat al die reacties hem enorm stimuleren.
Daarom vind ik het toppie nu een verslag van jou te zien en wens je heel veel fiets- en spanjeplezier.
25 Mei 2013 - 21:04
Laura:
Dag Harry en dag papa,
Geniet ervan! Leuk om te lezen wat jullie doen. Fijn dat je je goed voelt papa, dit is toch maar weer een mooie ervaring. En alwéér een bedevaart. Als je nu niet in de hemel komt, weet ik het ook niet meer! :-) En Harry, respect! Wat een afstand....ik doe het je op geen mogelijke manier na!
Heel veel liefs uit Haarlem,
Laura, Frans, Roos en Pleun. -
25 Mei 2013 - 21:27
Nadine:
Hallo Ome Frans (en Harry),
Ook ik volg jullie reisverslagen.
En wat schrijven jullie beiden op een kleurrijke, levendige manier over jullie fietsavontuur.
Ik waan mij bijna in Spanje door jullie gedetailleerde verslaglegging.
Héél leuk om te lezen.
Ik wens jullie héél, véél fietsplezier.
Geniet ervan !!
En tot jullie volgende fietsverslag.
Nadine (nicht van Frans) -
25 Mei 2013 - 21:42
Marjo Roebroeck :
Hallo Frans en Harry
Fijn om te lezen dat het goed gaat. Mooie verslagen van de reis en wat een belevenis.
Kijk nu al weer uit naar het volgende verslag.
lieve groeten Marjo.
25 Mei 2013 - 21:53
Rachelle:
Hallo Harry en ome Frans,
Wat een mooi initiatief & fijn dat het zo goed gaat! Een hele topprestatie!!
Ome Frans, ik hoor het u al helemaal vertellen. U schrijft zoals u praat. Erg leuk!!
Ik moest wel nog even aan Leon vragen wie Salvoldelli is: fietsdigibeet die ik ben.
Alhoewel, vandaag heb ik mijn eerste mountainbike parcours door Limburg gereden, met heuse beklimmingen bezaaid met prat! Jullie hebben vast alleen maar zon?
Veel fietsplezier & geniet ervan!
Lieve groet,
Rachelle -
25 Mei 2013 - 22:34
Leon:
Savoldelli (Il Falco); daalde harder dan z'n schaduw. Overigens niet alleen geholpen door de zwaartekracht...maar dat zijn verhalen van "het oude wielrennen".
Ik zie net op de kaart dat jullie nog en flinke reis voor de boeg hebben met nog een aantal flinke bergen. Een indrukwekkende prestatie zetten jullie neer. Daar neem ik diep mijn pet voor af! Als jullie het zwaar krijgen en een echte wieleroppepper kunnen gebruiken; dan kan ik een restaurant aanbevelen; Restaurante Pulperia Fuentes in Santiago. En vergeet niet te vragen naar de producten onder de toonbank, wie weet is het familie...
Mijn steven om 3x de Mt Ventoux te beklimmen is overigens afgelopen weekend volbracht. Dat was slechts 120km, jullie fietsen het veelvuldige daarvan, en met jullie leeftijd is dat een wereldprestatie.
Respect voor het "oude wielrennen"! Heel veel succes!